Kek Lapis Sarawak Siti Payung diadun dari bahan-bahan bermutu, halal dan terpilih. Setiap kek lapis dibuat mempunyai rasa yang berbeza, pasti tidak sama dengan yang dijual di kedai kek lapis biasa atau pasaraya. Keenakkan dan kesegaran kek ini dapat dirasai berbulan-bulan. Hanya mereka yang biasa memakan kek lapis sahaja akan dapat merasai perbezaannya
…kami menjanjikan yang terbaik untuk pelanggan setia #sitipayung
Kek Lapis Sarawak Siti Payung boleh dimakan oleh semua pihak dan paling sesuai dijadikan buah tangan sempena hari kebesaran seperti Hari Raya Aidilfitri, Hari Raya Aidiladha, Tahun Baru Cina, Deepavali, Krismas, Gawai, Kaamatan dan pelbagai lagi. Ia juga sesuai diberikn sebagai buah tangan majlis keraian seperti Perkahwinan, Ulang Tahun Syarikat, Hari Jadi dan sebagainya. Cubalah sekali, pasti akan mencari lagi.
Siti Payung merupakan gelaran kepada seorang ibu hebat semasa beliau muda. Nama gelaran ini diberikan kerana cara beliau menjual kek dengan mengelilingi kampung dengan menggunakan payung. Nama wanita hebat ini adalah Siti Jaharah Matassan yg mewariskan ilmu dan semangat keusahawanan kepada anaknya kini.
was last modified: August 8th, 2017 by sitipayungonline
Search engine
Use this form to find things you need on this site
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode